Valea Doamnei este o gura de aer proaspat cand vine vorba de cazari Romania – este intr-un loc plin de legende, e inconjurata de padure si toate elementele ale naturii, si serviciile vin cu un zambet pe fata.
DEPARTE DE CIVILIZATIEAflat la capat de drum, la poalele muntilor Fagaras, pensiunea Valea Doamnei se afla in inima naturii. FACILITATI VARIATEPastravarie, gratar in natura, mese exterioare, restaurant, sala de mese, bar si gradina exterioara. Toate acestea sunt la dispozitia dumneavoastra.
DESCOPERI O NOUA ZONAAtat Valea Doamnei cat si drumul catre si de la pensiune sunt presarate cu obiective turistice si religioase pentru toate varstele: Cheile Argesului, Manastirea Corbii de Piatra, cascade, cetatea Poienari, lacul Vidraru.
PERFECTA PENTRU CEI MICISpatii extinse in care pot alerga, plimbari pe munte sau bicicleta, animale de vazut, meniuri speciale pentru copii – toate acestea sunt motive pentru care copiii adora Valea Doamnei.


Rezervari

Pentru rezervari, va rugam sa selectati data de inceput a sejurului din calendarul alaturat si sa completati formularul. Daca nu primiti un raspuns in 24 de ore, va rugam sa ne contactati telefonic. Uneori, internetul nu isi gaseste drumul prin munti.


Perioada minima de inchiriere: 2 zile

*Completarea si trimiterea formularului este doar o cerere de rezervare si nu inseamna ca rezervarea a fost efectuata!


Nu acceptam animale de companie

Decembrie
2022

DuLuMaMiJoViSa
1  2  
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

* Pentru rezervări faceti clic pe ziua dorită din calendar.