Petrece o vacanta activa!

Un sejur la pensiunea Valea Doamnei ofera o gama foarte larga de activitati din care puteti alege, fie ca doriti sa va relaxati admirand privelistea noastra deosebita sau sa aveti o vacanta activa si plina de experiente in zona.

Situata in inima naturii la poalele muntelui Moldoveanu (2544 m) masiv din muntii Fagaras, zona este cunoscuta ca fiind poarta de intrare la Parcul National 'Golul Alpin al Muntilor Fagaras', sau in masivul Iezer. De aici incepe traseul forestier catre Stana lui Burnei, unde apoi se poate sui pe jos prin Valea Rea pentru a ajunge in la Vf. Moldoveanu. Este un traseu de aproximativ trei ore de mers pe jos (de la Stana) printr-un cadru natural deosebit. Cei care doresc sa isi continue incursiunea in muntii Fagaras pot ajunge la varful Negoiu, Balea Lac si asa mai departe.

Pasionatii de adrenalina pot opta pentru sporturi ca mountain biking si drumetii pe culmile Fagarasului sau Iezer. Daca preferati ceva mai lejer, puteti sa pescuiti linistiti in raul Doamnei si in iazurile amenajate sau sa faceti o plimbare ca sa vizitati obiective religioase precum Manastirea Corbii de Piatra.

Rezervari

Pentru rezervari, va rugam sa selectati data de inceput a sejurului din calendarul alaturat si sa completati formularul. Daca nu primiti un raspuns in 24 de ore, va rugam sa ne contactati telefonic. Uneori, internetul nu isi gaseste drumul prin munti.


Perioada minima de inchiriere: 2 zile

*Completarea si trimiterea formularului este doar o cerere de rezervare si nu inseamna ca rezervarea a fost efectuata!


Nu acceptam animale de companie

Iunie
2023

DuLuMaMiJoViSa
1  
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

* Pentru rezervări faceti clic pe ziua dorită din calendar.